Založ si blog

Vitajte na našom blogu!

write welcome to new peole
Vitajte v modernej dobe UI

Vitajte v našich vodách písania o Slovensku a Slovákoch v zahraničí. Budúcnosť nás všetkých začína a končí na nás občanoch. Je na nás, čo budeme robiť s našimi životmi. Nie politici, nie celebrity, ale práve my sme tí, ktorí posilňujú a zvrhávajú každý jeden režim. Ulica zvrháva každý jeden režim.

Všetko leží na našich pleciach, každý jeden gigant má svoju slávu aj svoj pád. Záleží len na nás a našich myšlienkach. A čo tá budúcnosť nás samých?

Poďme sa spoločne podopierať na projektoch, ktoré by sme mohli viesť spolu. Môžeme začať ľahšími cestami a potom pridávať záťaž. Pomaly ďalej zájdeš, ako sa hovorí. Každý jeden gigant s málom nejako začal. Zatiaľ nie som ten gigant, ale plánujem sa ním stať.

A čo ty? Čo chceš v živote dosiahnuť? Aký máš plán, akú víziu?

S úctou

váš predkladateľ

Miloš Paulovič

Príbehy FB

https://www.facebook.com/groups/nadejvBohu

Email:

paulovicmilos.8@gmail.com

Politikárčenie

02.05.2024

Známy to je pojem – politikárčenie. Väčšinou má toto slov negatívny význam. Bodaj by aj nemalo, len ťahanie ľudí za nos by sme mohli nazvať politikárčením. Ktorí politici na Slovensku politikárčia na úkor svojich občanov, môžeme ich vymenovať, každý má svojho favorita na toto ocenenie. Kto teda, ale nepolitikárči, nájdeme vôbec takého politika, ktorí nerobí [...]

Politika

01.05.2024

Začnime slovkom, ktoré sa politikou v celom rozsahu zaoberá. Je reč o slovíčku politológia, ktorou sa budem celý mesiac zaoberať. Myslím si, že politika by mala byť vždy a vždy iba o ľuďoch. Ulica zmetie zo akúkoľvek nastolenú garnitúru. Či je to demokracia, aristokracia či monarchia. O všetkom rozhoduje ulica alebo múdri vládci. Čo je teda konečne tá politika. [...]

Úvaha o melanchólii

01.05.2024

2. časť Pokračovanie úvahy nad depresiou a jej vznikom, ale aj o iných duševných ochoreniach, ktoré klasifikuje sám uznávaný Sigmund Freud. Ešte stále tu predkladám myšlienky z knihy Za princípom slasti. Na základe tejto knihy uvažujem ako prepojiť jednotlivé myšlienky do textu. Poznáte smútok, ktorý nemožno len tak jednoducho vyliečiť? Nie, nevadí, práve o tomto [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

miles

Nie je nič na písaní. Jediné, čo musíte spraviť, je sadnúť si za písací stôl a krvácať. Ernest Hemingway

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 6415x
Priemerná čítanosť článkov: 583x

Autor blogu